Tuesday, June 2

Ystvämme Oiva

Mä oon nyt muutamissa blogeissa törmänny tämmöseen (koiraihmisten mielestä :-D) maailman hauskimpaan haastatteluun, jossa päätähtenä on meidän karvaiset ystävät. Mä istuin meidän Oivan kanssa alas pari päivää sitten ja sain selville seuraavanlaisia asioita tosta turrista :-)
P5010151
1. Olen... yhdeksän kuukautinen bichon frisen, villakoiran, jackrusselin terrierin, perhoskoiran ja chihuahuan sekoitus Oiva poju.

2. Parhaat päikkärit nukun... kaikkialla muualla paitsi maman vieressä! Yleensä myös mahollisimman lähellä mun petiä, mutta en vahingossakaan pedin päällä, enkä missään muuallakaan pehmeässä paikassa. Kova lattia ja mukavan viilee ilma takaa parhaat unet!

3. Paras kaverini on... mamin serkun koira Alise! Ekat kerrat olin Aliseen ihan lääpällään, enkä malttanu oikein tehä muuta kun nuuskia miten hyvältä tyttökoira tuoksuu, mutta nykyisin tykkään jo leikkiä Alisen kanssa tavallisiakin leikkejä. Harmi vaan, että Alise asuu Helsingissä eikä päästä näkemään kauheen usein! :-(

4. Jos saisin valita, ruokakupistani löytyisi aina... nakkia, kinkkua ja makkraa. Oikeestaan ihan mikä vaan lihavalmiste käy, en oo kauheen nuuka!

5. Kun minua pyytää tuomaan lelun, kannan omistajani eteen... mun rakkaimman norsupehmon. Se on tuliainen Thaimaasta ja kestäny mun rajut leikit niin hyvin, että mami ei ymmärrä miten se voi olla niin kestävä! Se on vaan kaikista parhain lelu!

6. Kotihiiri, agilitykiituri vai näyttelyiden palkintorohmu? Mulla on vielä oma identiteetti vähän hukassa kun oon niin pieni vielä, eikä mami oo kerenny viemään mua ihan joka paikkaan testailemaan missä oisin hyvä... Eka luulin, että oisin kotihiiri, kun en osannu pitkään aikaan hypätä sohvalle - saati sieltä alas, enkä vieläkään tykkää yhtään rappusista ja mami saakin aina kantaa mut rappuset ylös ja alas, mutta sit tajusin, että juokseminen onkin aika nastaa ja mieluiten mä riehuisin vaan vapaana ulkona ilman mitään sääntöjä!

7. Mika muisto tai tapahtuma on jäänyt pörröisestä elämästäsi parhaiten mieleen? Oon vielä niin nuori, että melkeinpä joka päivä tapahtuu jotain uutta ja jännää tai pääsen johonkin vieraaseen paikkaan tutustumaan, että tää on aika vaikee valinta! Tykkäsin kuitenkin hirveesti, kun käytiin mamman kanssa monta viikkoo putkeen pentukoulussa, kun sain siellä aina hirveesti herkkuja... Myös mun eka mökkireissu oli tosi nasta, kun sain vaan painella menemään sydämeni kyllyydestä!

8. Kenet blogosfäärin karvaturreista haluaisit tavata? En oo oikein tutustunu sen kummemmin mihinkään koirajulkkiksiin... Mä tykkään kaikista koirista, eli haluisin tietty tavata ihan kaikki!! 

No comments:

Post a Comment