Monday, June 1

Meidän koti: Parveke

Heippa ja kivaa kesää kaikille! Tänäänhän se vihdoin alkaa ihan virallisesti jeee. Kesän kunniaks esittelen teille vielä viimeisen osan meidän kodista, eli parvekkeen. Kesällä tää kämppä on kun pötsi, eli parveke on kesällä kovassa käytössä ja jo viime viikon aikana tuo tila pääs runsaalle käytölle, kun vihdoin sain siivottua sen kesäkuosiin! :-) Tällä hetkellä parveke onkin mun ihan ehoton lempparitila tästä kodista - ja myös yks karvainen ystävämme on siitä samaa mieltä, nimittäin parvekkeen oven avaus aiheuttaa saman reaktion siinä mitä jääkaapin ovi, eli koira on salamana paikalla kärkkymässä partsille pääsyä!

P5260201 P5260204
Parveke meillä on sisustettu ihan pelkällä Ikealla, missä onkin mun mielestä tosi kivannäkösiä partsikalusteita ja -tarvikkeita. Koska meillä parvekkeelle kuljetaan keittiön kautta, niin en kokenu tarpeelliseks hommata parvekkeellekin varsinaisia pöytää ja tuoleja vaan halusin tosta enemmän semmosen olkkarityylisen oleskelutilan, enkä niinkään kakkos keittiöö/ruokailutilaa.

Asuntoo valitessa mulle oli hirveen tärkeetä, että kämpässä on parveke, sillä halusin ehottomasti kasvattaa joitakin yrttejä ja kasveja. Tänä kesänä olin tän homman kanssa vähän myöhässä ja kävinkin vaan lopulta hakemassa kaupasta valmiit puskat, jotka siirsin noihin Ikean peltiruukkuihin ja toivon sormet ristissä, että ne ei kuole :-D

P5260206 P5260207
Grilli ja kesähän kuuluu ihan ehottomasti yhteen, mutta harmillisestihan kerrostalossa saa grillailla ainoastaan sähkögrillillä, mutta parempi sekin kun ei mitään! Siispä sähkögrilli oli saatava :-D Tähä mennessä toi on päässy vasta kerran tosi toimiin, mutta eiköhän tässä vielä päästä vauhtiin kunhan lämpötila vähän kohoaa tästä!

Ja sata kertaa hehkutettu näköala meidän parvekkeelta on se asia nro 1, minkä takia tällä hetkellä kuumana käyvä asunnon etsintä on melkosen haasteellista. Toivon kesäkuulle monta aurinkoista ja lämmintä aamua, että voin nauttia aamupalat tuolla parvekkeen rauhassa. Ei voi tietää jos vaikka tää kuukausi on viimeinen tässä kodissa...

No comments:

Post a Comment