Saturday, May 23

Jänniä uutuuksia

P5230227 P5230222 Moiii! Yks kesälomalainen täällä terve. Vikan kouluviikon kunniaks muokkasin myös ulkonäköni kesäkuntoon hommaamalla kaksi uutta jutskua, ketkä hoksaa kuvista mitä ne on? ;-)

Kesälomasuunnitelmat itsessään mulla on aika olemattomat toistaseks. Viikot koitan painaa duunia niin paljon, kun vaan vuoroja irtoo ja viikonloput on elokuun puoleen väliin asti täytetty toinen toistaan siistimmillä jutuilla! Oikeestaanhan musta ei tunnu, että olisin lomalla saati että olis kesä tulossa... Jos sitä kuitenkin jossain vaiheessa kerkeis jossain välissä rantsuun ja muutenkin nauttia kesäilloista niin olis superkivaa! Mä ja mun uutuuslovet ollaan ihan valmiita kesän tuloon jo.

Ensi viikolla ajattelin kuvailla ainakin (ehkä...) yhden videon tänne. Oisko teillä jotain toiveita minkälaista postausta voisin muutenkin väsäillä tänne?

Tsempit viimeseen kouluviikkoon niille keillä sellainen on vielä eessä, laitetaan sormet ristiin, että helteet tulis pian! :-)

2 comments:

  1. Video kuulostas kivalta!! Ja ois kiva jonkinnäköstä parisuhdepostausta lukea, kun olette niin kauan yhessä Miikan kanssa olleet, jos ei oo liian henkilökohtaista :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tuo on vähän semmonen aihe mihin mun on tosi vaikee alkaa ite kertomaan mitään... Tämä http://lifestylebyemma.blogspot.fi/2015/03/ensimmaiset-kaksi-kuukautta.html postaus on vieläkin ajankohtanen meijän suhteen kannalta ja ton tarkemmin en osaa/halua oikein avata tätä aihetta. Tietty kysymyksiin voin vastailla :-)

      Delete