Monday, May 4

Vappuviikonloppu

IMG_1031
1. Töihin Pikku Myynä! 2. Lennosta roolin vaihto, kun kannoin korteni kekoon päikkärin vappunäytelmässä äiti-karhuna. 3. Työpäivän päätyttyä tarjoushaukka pääs irti ja lähin tarkan suunnitelman kanssa ajelemaan ympäri Jyväskylää: euron mansut ja 0.50sentin Colat Valintatalosta ja kahen euron Happy Joet Cittarista teki haukan super iloseks! :-P 4. Turrilta lähti puolet turkista ja nyt ainakin toinen meistä on kesäkunnossa!
IMG_1032
1.&2. Keskiviikon arktisen sään takia Oivan lenkit jäi iha minimiin, mutta kirittiin sitä vähä takas torstaina ja käveltiin kiertoreittejä mun porukoille, jollon alle 2,5kilometrin matka veny reiluun kuuteen kilsaan, mutta mikäs siinä kun sää oli niin kaunis ja maisemat tommoset ekan kuvan kaltaset! 3. Vappupäivä alkoi rentsisti Keskisuomalaisen, tuoreiden mansikoiden ja puuron kera naaa aaammm! 4. Eka vappu ylioppilaana, eli tietty oli kaivettava lakki kaapin perältä taas päähän!
IMG_1033
1. Terassikausi avattu!! Mun eka ihan oikee terdesidukka ikinä! En melkei usko tätä itekään :-D 2. Omskiiis! Näiden mun lomakatsauksien perusteella voi ehkä saada kuvan, että käytän lomat vaan juhlimiseen ja kittaan pelkästään tota yhtä siiderilajiketta, mut kyl mä teen (ja juon) ainakin vähä myös muutakin :-D 3. Päästiin tyttöjen kanssa myös Iltalehteen uujeee! 4. Asiaan kuuluvat eväät myös naminam :-P

IMG_1034 1. Lauantai alko perinteisillä munkkitalkoilla! Tällä kertaa talkoot meinas jäähä laiskuuden takia kokonaan pitämättä, mutta onneks jaksoin väsätä noi tuli nimittäin ihan sika hyviä vaikka ite sanonkin! 2. Vaalein asu sitten viime syksyn 3. Täydellisen RUK-mekon löydyttyä ei sitä vaan voinu enää jättää kauppaan - kerrankin oon ajoissa uaaa! 4. No se superherkku Bohon lohipasta :-P Ens kerralla otan ison lautasen erilaisia tapaksia ja ehkä pari lasia viiniä niitten kaa! ;-)
IMG_1036
1. Kaupungista löytyi RUK-mekon lisäksi myös toinen mekkoihanuus ja nyt oonkin ihan supervalmis kesän juhliin ihan ennätys aikasin! 2. Viihdytettiin itteemme ja toisiamme kavereiden kanssa Whatsappin välityksellä lähettelemällä tämän sivuston lausuntoja meidän iästä erilaisissa kuvilla :-D Tää oli mun normaalikuva ja ehkä kieltämättä voisin kuvitella, että ajatusmaailmaltanikin voisin olla joku kakskutonen... 3. Vappu vaan jatkuu ja jatkuu kun munkkeja riittää ja vielä tän illan saa löhötä sohvallakin! 4. No olihan se pallo saatava! Äiti ilahdutti lastaan ostamalla Pikku Myy, minkäs muunkaan, pallon - ei vaan oo vappua ilman kunnon vappupalloa!!! Sitä paitsi uumoilen, että tosta on seuraa pitkään, koska vielä tällein viikonkaan jälkeen tosta ei oo lähteny yhtään ilmaa pois jeejee!

No comments:

Post a Comment