Saturday, May 16

Tärkeä hetki

P5150126 P5150129 P5150130 P5150143 P5150134 Heippa pitkästä aikaa! Kiirusviikko takana ja toinen mokoma tulossa... Onneks tää viikonloppu on normaalia pidempi, sillä mulla loppui harjottelu jo keskiviikkona ja samalla siis myös jäin minilomalle ennen maanantaina alkavaa viimeistä kouluviikkoa tälle keväälle!

Lepäämisen sijaan päätin kuitenkin käyttää tän pidennetyn viikonlopun kavereihin, joten keskiviikkona juhlittiin Australiasta palanneen kaverin kanssa ekaa kertaa kahdeksaan kuukauteen ja eilen puolestaan tavattiin osan mun luokkalaisten kanssa syömisen ja juomisen merkeissä! :-) Eilinen ilta sai pienen spesiaalin luksuslisän kun Miika otti koiran ja lähti omien vanhempiensa luokse ja mä sain valmistautua ihan omassa rauhassani, aahh.  Vaikka arjen viettääkin täällä aina yksin, niin tommonen hetki ihan yksin tuntu kyllä tosi kivalta, kun kerrankin Oiva oli täysin jonkun toisen hodettavana. Se on niin harvinaista, kun yleensä mä hoidan kaiken yksin.

Käytin siis oman aikani hyväksi ja valmistauduin oikein pitkän kaavan kautta viinilasillisen seurassa ilman mitään kiirettä! Lopputulos oli melko arkinen ja jätin kihartimet ja kajalit kaappiin, mutta silti viihyin näissä vetimissä paremmin kun hyvin ja ilta oli muutenkin kaikin puolin erittäin onnistunut ja tosi erilainen mihin oon tottunu!

Tää ilta vietetään ihan kolmistaan koiran ja poikaystävän kanssa kotona ja seuraavan kerran tää mamma lähteeki rimpsalle kyllä vasta ylioppilasjuhlien jatkoilla - kahden viikon päästä haha :-D Nyt jaksaa taatusti rutistaa viimesen viikon ennen kesälomaa! :-)

No comments:

Post a Comment