Wednesday, July 22

RUK-kurssijuhla

No mutta hei!
Heinäkuun ekana viikonloppuna olin Miikan avecina Haminassa RUKin kurssijuhlassa. Samalla viikolla meillä oli ollu siis muutto, jonka ohella olin joka päivä töissä. Juhla meni mun osalta siis melkosessa väsymyspöhnässä..! Lähtökohtasestikin päivä oli aika väsyttävä, mutta tosi hieno ja ihana. Kuinka monesti sitä normaali ihminen pääsee osallistumaan iltapukujuhlaan?! Mä en tiiä minkä verran te tiedätte näistä juhlista, mutta ajattelin vähän avata päivän kulkua teillekin! :-)
IMG_2243 IMG_2342 IMG_2337
Lähdin siis lauantaiaamuna 5.00 Jyväskylästä Haminaa kohti ja olin tehny ratkasun, että en käy kampaajalla vaan laitan sekä hiukset että meikin ite paikanpäällä. Kun päästiin Haminaan, todettiin ekana, että päivä tulee olemaan KUUUUMA, nimittäin jo kymmenen aikaan aamulla auringossa ei pystyny seisomaan viittä minuuttia pidempään... Avecit ootteli siis kasarmilla sitä kuuluisaa ruusurynnäkköä, jossa upseerioppilaat juoksee rintamassa ruusut suussa aveceja kohti. Mun upseerioppilas oli niin nopee, että en oikein kerenny tajuamaan koko rynnäkköä ennenkä Miika oli jo juossu mua päin :-D

Ruusurynnäkön jälkeen lähettiin hotelleille valmistautumaan itse juhlaan. Meillä oli tosi hyvin aikaa Kotkassa, missä meidän hotelli sijaitsi ja kerkesinkin kattomaan varmaan neljä jaksoa Satuhäitä siinä meikkailun ja valmistautumisen ohessa :-D Hotelleilta me lähdettiinkin sitten takasin Haminaan ja tässä vaiheessa sitten meidän kaverit liittäyty meidän mukaan, kun Miikan kaveri pääs Tikkakoskelta kutsuvieraana mukaan Haminaan juhlimaan ja otti mun parhaan kaverin avecikseen. Ilta sujukin sitten pitkälti syömisen ja juomisen merkeissä. Meillä oli esiintyjinä Gasellit ja Pariisin Kevät ja bailattiin molemmat bändit läpi vaikka ei tunnetukaan kukaan oikein niitä biisejä... :-D
IMG_2647 IMG_2615 IMG_2719
Kokonaisuudessaan päivä oli siis ennenkaikkea ikimuistoinen ja erilainen. Suurin osa ajasta meni vaan haahuiluun ja ihmettelyyn. Koko kasarmialueesta oli tehty tosi hieno melko pienillä jutuilla ja etenkin ulkoalueet oli tosi viihtyisiä! Kaikesta kyllä huomas, että juhlat järjesti jämptitaho eikä juhlat todellakaan ollu ensimmäiset laatuaan. Talvella nuo bileet on varmasti ihan erilaiset, kun tällä kertaa esim. sisätilat jäi kokonaan kiertelemättä järkyttävän kuumuuden takia, kun talvella taas ulkotilat on luonnollisesti varmasti vähän vaatimattomammat :-)

Pakko kyllä sanoo, että ei haittais yhtään osallistua noihin pirskeisiin uudestaankin, vaikka alunperin en yhtään innostunu tonne "joutumisesta"... :-D Eka kerta on kuitenkin aina eka kerta ja ehkä toisella kertaa kaikesta pystyis nauttimaan vähän eritavalla, kun hommat ois jollain tasolla edes tuttuja... Kontrollifriikki siis ilmoittautuu haha.
IMG_2434 IMG_2636 IMG_2721
Eli jos ikinä saata mahdollisuuden osallistua kurssijuhlaan niin tartu siihen! Vaikka siltikin olisin paljon mieluummin ottanu Miikan juhannuksena pysyvästi takasin kotiin, kun osallistunu noihin juhliin, mutta olihan noi kiva piristys, kun sen vuosi tätä armeija-aikaa täytyy elää joka tapauksessa! :-)

Monday, July 13

Kuulumisia

Heippahei pitkästä aikaa!

Mun arki ja elämä on kuulkaa heittäny ihan härän pyllyä edellisen postauksen jälkeen. Vähänpä tiesin esim. tätä postausta kirjottaessani siitä, mitä tuleva kuukausi tuokaan tullessaan! Juhannus toi nimittäin meidän poppoolle tänä vuonna pari isohkoo muutosta ja kesäkuu oli kuin olikin meidän viimenen kuukausi vanhassa kodissa.

Löydettiin juhannusviikolla nimittäin ihan täydellinen uus vuokrakämppä johon muutettiin super nopeella aikataululla eli heti kuun vaihteessa. Mä oon hoitanu koko muuton itekseni kun Miika on ollu nyt vähän pidempään kiinni armeijassa - se tuleekin itseasiassa vasta tällä viikolla ensimmäistä kertaa uuteen kotiin! Meillä ei oo tällä hetkellä vielä sohvaakaan ja suurinosa tavaroistakin on vielä jätesäkeissä, mutta kunhan tästä kerään intoo ja voimia niin haluan ehdottomasti kuvailla kotia myös tänne!

Ja ettei vaan kävis elämä yksin koiran ja muuton kanssa tylsäksi niin pääsin superkivaan työpaikkaan töihin kesäksi ja työt alkokin heti juhannusviikon jälkeen oikein rytinällä. Tälläkin hetkellä mulla on menossa seitsemän päivän työputki ja keskiviikon vapaapäivän jälkeen alkaa toinen mokoma taas. En oo siis paljoo muuta kerenny nyt tekemään töiden jälkeen kun pikku hiljaa järjestelemään kotia, hoitamaan koiraa ja nukkumaan! Huhhuh, melkosta rutistusta on kyllä kieltämättä ollu, mutta en aio valittaa kun työt ja raha ei todellakaan ollu mikään itsestäänselvyys mulle kesäloman alussa vaan tää homma on maailman isoin onnenpotku!

Semmosta siis tänne suunnille. Haipakkaa haipakkaa. Kamera on pysyny aika visusti laatikossa viimesen kuukauden ajan ja se mun sata vuotta sitten lupaama videokin on hävinny jonnekin avaruuteen vaikka koitin jopa kahesti kuvata sen..! Viikko sitten olin kuitenkin RUKin kurssijuhlassa Haminassa, josta mulla on muutamia (puhelin)kuvia, joita voisin laittaa tänne vähän fiilisten kera kunhan tästä kerkeän! :-)

Kuullaan taas - ja toivotaan, että se kesä vihdoin tulis! Kaipaan aurinkoo...