Saturday, March 21

Parasta just nyt

P3210126
1. On kun päivän vaatetus rakentuu arskojen ja tennareiden ympärille
2. On se, että ei malta olla sisällä, ettei ykskään hetki tästä kevään pilkahduksesta menis ohi
3. On, että aurinkoo on jatkunu jo niin monta päivää (jopa viikkoo!!) putkeen et ei ees pysy laskuissa
4. On kun saa heittää jo kaikista paksuimmat talvitakit ja -kengät varastoon
5. On se, että joutuu miettimään aamulla millä vaatteilla EI läkähdy pyöräillessä, uujeeee!

P3210140
6. On mun uudet rakkaus tenskut, joiden myötä heitin lopullisesti hyvästit entiselle korkkariminälleni
7. On se, että noi Vansit oli hullun halvat, hullun kivat ja hullun mukavat jalassa
8. On, että voin syyttää mun turvonnutta nilkkaa siitä, että en pysty pitämään saappaita ja että voin kiittää aurinkoo siitä, että tuolla on jo täydelliset tennarikelit
9. On toi kuiva ja sula asfaltti
10. On se, että kesäkin tulee jo ihan just!

213.2
11. On noi älyttömän kauniit auringon laskut
12. On, että aurinko myös laskee vasta kuuden jälkeen
13. On, että vaikka menee yheksältä kouluun ja pääsee sieltä kotiin vasta neljän jälkeen niin silti molemmilla matkoilla on ihan valoisaa
14. On, että kelin lisäks myös ihmiset on aurinkoisia
15. On kun koko ajan on vaan pakko hymyillä, kun kaikki on niin kivaa

P3200140
16. On mun palautunut kynsien laitto -into
17. On, kun on paljon enemmän energiaa kaikkeen niin jaksaa myös panostaa oman hyvinvoinnin ylläpitoon paremmin
18.  On kaikki meneillään olevat ja tulevat tarjouspäivät (Mammutit, 3+1päivät jne), täällä yks tarjoushaukka jiihaaa
19.  On, kun tietää, että kohta pääsee istuskelee nättinä kesäiltana nätteinä terdeille
20. On oikeestaan IHAN KAIKKI!

213.4
Ja extrana viel herkkukuva mun torstaina vääntämästä testikakusta, joka sekin tosin oli aika parasta - ja vielä parempaa, kirjaimellisesti just nyt, on se et tota on vieläki jääkaapissa, omnomnom. Tällä kertaa ulkonäkö oli aika nappi, mut maun kanssa on vielä tekemistä eli soveltelut jatkukoon! Onneks kohta saa mm. tuoreita mansuja mistä saa paremmin makua toho mansikkakerrokseen ;-)

No comments:

Post a Comment