Monday, March 9

Vuonna 2011

Selailin vanhoja blogipostauksia pari päivää sitten ja etenkin yks postaus sai mut pysähtymään ja pohtimaan mitä kaikkee näihin lähes neljään (!!) vuoteen on mahtunu ja miten toisaalta niin moni asia pätee tälläkin hetkellä. Alunperin tää postaus on siis julkastu toukokuussa 2011, kuvat ja suuri osa tekstistä on ihan alkuperästä materiaalia tuolta ysiluokan viime hetkiltä, kurssivoin asiat, jotka ei sovi mulla enää tähän päivään! :-) 

---

Minä elän onnellista elämää ihanien rakastavien ihmisten keskellä, niinkuin itse haluan, päivä kerrallaan, Jyväskylässä, viimesiä päiviä peruskoulussa, jo kesässä, täysillä, extemporee juttuja varten, hyvällä ruoalla, Starbucksin jääkahveilla (varsinkin viimepäivinä...), koska elämä on (yleensä) ihanaa ja elämisen arvoista!

Minulla on ihania ystäviä, ihana perhe, mahtavia sukulaisia, hamsteri, rakkaussuhde Starbucksin jääkahveihin, rakastava poikaystävä, liikaa vaatteita, töitä (toim.huom. OLISKIN :-DDD), mukavia suunnitelmia kesälle, liikaa epätodennäköisiä unelmia, vihdoin uusi ihana hajuvesi, maailman mukavin sänky, suklaata, paljon ihania ja rakkaita muistoja (varsinkin ylä-aste ajalta), joita vaalin!

Image Hosted by ImageShack.us
Minä toivon että pääsen hyvään paikkaan opiskelemaan, saavani tulevaisuudessa hyvän työn jonka teosta nautin, lämmintä ja leppoisaa kesää, hyvää todistusta, Starbucks kahvien hinnanalennusta, että pääsen taas pian kultin kainaloon, bensan hinnan laskua, lottovoittoa (ois muuten ollu ainakin kaks oikein tänään, mutta en jaksanu tehä riviä, mitääää)!

Minä en ole itserakas, täydellinen, vihainen kenellekkään, musikaalinen, pitkä vihainen, hyvä maantiedossa (terkkuja Miikalle♥), todistetusti allerginen millekkään, aina iloinen, hyväkuntoinen, käynyt kovinkaan monessa eri maassa elämäni aikana!
Image Hosted by ImageShack.us
Minua ärsyttää ihmiset ketkä esittää tietyssä seurassa, liian kalliit ihanat tavarat/vaatteet/asusteet, joskus olla nelilapsisen perheen vanhin, huono rahatilanne, 7päivää -lehti, juhlapäivät (mm. joulu ja omat synttärit ei tällä hetkellä oo kovinkaan korkeella mun favorite days -listalla...), jääkiekko- ja/tai jalkapallopelejä Facebookissa kommentoivat/selostavat ihmiset (ylivoimasesti eniten kaikista)!

Minä osaan olla ärsyttävä, sanoa oman mielipiteeni, kiukutella turhasta, hoitaa lapsia, syödä, nauttia elämästä, nukkua, näyttää tunteeni tarvittaessa, pitää huolta yksityisyydestäni, olla hiljaa oikeissa paikoissa, hoitaa asiani ajallaan, olla täsmällinen, sotkea paikkoja erittäinkin huolellisesti (vaatekkaapit on meikäläisen erikois alaa), saada omat asiat heittämään härän pyllyä just sillon kun niin ei pitäis käydä!
Image Hosted by ImageShack.us
Minä arvostan ihmisiä jotka uskaltavat olla aidosti oma itsensä, vanhempia, läheisiäni, oman epätäydellisyyden myöntämistä ja hyväksymistä, ihmisiä jotka ovat saavuttaneet hyvän aseman yhteiskunnassa omin avuin, musikaalisia ihmisiä, hyvää itsekuria, tilanteisiin heittäytymistä, koko sydämellään johonkin asiaan sitoutumista!

Minä shoppailen nykyään hyvin vähän, harkitusti, harvoin muualla kuin Jyväskylässä!
Image Hosted by ImageShack.us
Minua naurattaa mukavat muistot, vanhat valokuvat, hyvät jutut, ystäväni, joskus toisten mokat (vahingon ilo paras ilo, taas terkkuja Miikalle♥), yleensä ihan pienetkin asiat, usein kovasti, eniten kaikista kavereiden nauru!

Minä uskon että jokaisen sisällä on oikeasti hyvä ja sydämellinen ihminen, että sen mitä todella haluaa pystyy saavuttamaan, liian usein kaikista pelkkää hyvää, itseeni, että virheistä oppii, että tie miehen sydämeen käy vatsan kautta, että ihminen voi muuttua - mutta kuitenkin että "vanha minä" on aina siellä jossain syvällä oli muutos sitten hyvään tai huonoon!
Kuva Thaimaasta ja teksti serkulta, voiko parempaa taustakuvaa olla?!♥ "Seuraava" tatska päätetty...


---

Eipä tuu ihan heti mieleen kovinkaan paljon asioita, joita lisäisin noihin listoihin. Selvästi päällimmäisenä tuolloin oli mun suuri rakkaus ja himo Starbacksin uutuuksia kohtaan - ja täytyy kyllä myöntää, että vielä tänäkin päivänä niitä tulee sillon tällön ostettua, mutta toi pakkomielle on kyllä lähteny onneks! :-D Muuten en loppujen lopuks oo muuttunu niin paljoo kun ehkä olisin toivonu, haha :-D 
Monet noista asioista, minkälaisina itteni tuolloin näin on itseasiassa ainoastaan vahvistunu ja ehkä jollain tavalla muuttanu muotoaan. Lähinnä nää vuodet on kuitenkin tuonu mulle monta uutta ulkomaan reissua sekä kovemman ulkokuoren, mutta myös tietyn armon ja hyväksynnän itseeni kohtaan. 

Kaikista eniten mun sydäntä kuitenkin lämmitti toi viimenen kuva mun silloisesta tietokoneen taustakuvat sekä tuo kuvateksti. Jos moni tuon Minä toivon -kohdan asioista on jo toteutunu, niin niin on myös tuo tatuointihaave ja parasta tässä on se, että toi teksti löytyy mun kehosta tällä hetkellä lähes identtisellä fontilla, vaikka näin ton kuvan pari päivää sitten ensimmäistä kertaa moneen vuoteen ja sillon kun olin menossa ottamaan tatuointia pyörittelin moniamonia erilaisia fonttivaihtoehtoja, joista lopulta tatuoija piirti mulle täydellisen mixauksen! Hurjaa!

Muistaako joku tän postauksen sieltä neljän vuoden takaa? Olisko näitä vanhoja postauksia kiva lukee enemmänkin? Mä ainakin jäin ihan koukkuun noiden selailuun ja monet postaukset, jotka aikoinaan on kirjottanu ilman sen kummempia pohdintoja nosti mulle nyt moniamonia ajatuksia pintaan... :-)

2 comments:

  1. hahaa muistan ainaki ton sun pakkomielteen noihin kahveihin :Dd tää oli kyllä tosi kiva postaus ja ois ehkä kiva nähä jotain muitakin näitä vanhoja. lisäks kun sanoit et oot nyt kokenu monta ulkomaanmatkaa, tekisitkö jotain postausta niistä? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heh, luultavasti jokainen joka tohon aikaan luki tätä blogia muistaa ton pakko mielteen :-D Luultavasti näitä nostoja tulee kyllä näkymään, kun musta on itestäniki niin kiva selailla vanhoja postauksia! :-) Voinhan mä niistä matkoista jotain kuvapläjäystä vähintäänkin koittaa koota!

      Delete