Saturday, April 25

Ensimmäinen trenssiasu

2504.2 P4250151 P4250163 P4250147

Olipaha muuten vapauttavaa pukee päälle jotain muutakin kun kumpparit ja sadetakki! Tukkakin sai puolivahingossa vähä freesimmän lookin viime kuukausien sotkunutturan sijaan. Tosin muuta erityistä tossa asussa ei ookaan :-D Noi samat Bikbokin pöksyt ja Vansit on kuulunu mun vakkarivarustukseen "siviilissä" varmasti jo ihan riittävän kauan... Mukavat mitkä mukavat!

Ylläolevat mulla oli siis päällä tänään, kun käytiin äitin kanssa sovittelemassa iltapukuja kaupungissa. Pääsen heinäkuussa astetta fiinimpiin bibiksiin ja mekon metsästys on nyt käyny kuumana - tänään tosin tais vihdoin onnistaa ja täydellisesti istuva mekko löyty vaikkakin jäi vielä kauppaan! Sovittelujen takia siis helposti riisuttavaa ja puettavaa päälle, eli kauluspaita ja joustavat farkut ja ekaa kertaa tänä vuonna trenssi, uaaa!

Illan oonkin tässä tehny pientä kevätsiivousta ja pakannu talvitakit ja -kengät varastoon ja tuonu kevätvermeet tilalle. Nyt luotan, että untsikoita ja Uggeja ei enää tarvii... Pikku faktatietona loppuun, että kun heitin kaikki meidän kahden takit tohon olohuoneen lattialle ja laskin ne, sain tulokseks 31 takkia. Siis kahdella ihmisellä. Takki-inventaario luvassa syksyllä...

No comments:

Post a Comment