Sunday, April 12

Täydellinen päivä

mökki3 P4110145 mökki7 mökki6 mökki1 P4110131 mökki5 Mennyt viikonloppu on ollu yksinkertaisesti vaan ihan täydellinen kevät viikonloppu! En olis pystyny kuvittelemaan millään saralla parempaa lopetusviikonloppua ensimmäiselle opinto"vuodelle". Huomennahan mä suuntaan siis takas päiväkotiin ja sen harjottelun jälkeen ollaankin jo pitkälti kesalomamoodissa.

Eilen oltiin kuitenkin ihan erilaisissa meiningeissä, kun käytiin juoksentelemassa ekaa kertaa tänä vuonna mökillä. Oiva kävi tuolla ensimmäistä kertaa ja voin kertoa, että tullaan vierailemaan tuolla kevään ja kesän aikana ihan varmasti vielä monen monta kertaa! Pentu käytti ihan jokaisen energiarippeen mitä pysty itestään puristamaan tolla melkein neljän tunnin reissulla ja veti jatkuvaa rallia ympäri pihaa. Yllätyin jotenkin siitä miten iloseks ja ylpeeks tulinkaan kun kattelin, kun Oiva paineli menemään sydämensä kyllyydestä, mutta kuitenkin tuli ihan aina pyydettäessä luokse! Pentukoulu ja kaikki muu aherrus on siis tuottanu edes jonkunlaista tulosta, uujee :-P Oiva myöskin käväs järvessäkin jo ekan kerran elämässään - vahingossa tosin, mutta eipähän haitannu kylmä vesi menoa, joten uumoilempa että myös toi järvi tulee olemaan ton koirulin hyvä ystävä tulevana kesänä...

Sekä Oivan että meidän muidenkin päivän kruunas vuoden ekat grillimakkarat ja lounas, joka muistutti jo (tosin ehkä aika kaukaisesti vielä) perinteistä kesäruokaa! En malta oottaa, että saadaan lisää tämmösiä ihania lämpimiä aurinkopäiviä, kesästä puhumattakaan. Kyllä tän viikonlopun aurinkotankkauksella jaksaa ainakin tulevan viikon, mikä ei ainakaan sään puolesta näytä miltään järin upealta..!

Tsemppii ja vähintäänkin henkistä aurinkoo teidän viikkoon <3

No comments:

Post a Comment