Monday, April 6

Pääsiäisen kuulumiset

Meillä on ollu oikee spesiaaliviikonloppu, kun Miika oli ruhtinaalliset neljä päivää kotona. Silti eipä me kamalasti tehty :-D Tässä kuitenkin pähkinänkuoressa mun rentsi pääsiäinen!

IMG_0557
1. Someone's excited :-D Sanoin kotona Oivalle, että lähetään hakemaan Miikaa, niin se ryntäs ovelle ja kun päästiin ulos se käytti kaikki voimansa et olis päässy nopeemmin autolle ja autossa se oli koko matkan tollein :-D Ihana huomata, miten koirakin tajuaa asioista niin paljon <3 2. Isot buu ja mökötysnaama torstain ja perjantain säälle :-( Onneks se parani loppuu kohden! 3. Alotettiin rentouttava miniloma siivoomalla eteisen kaapit pitkän perjantain kunniaks, kivaa kun ne ei meinaa ratketa liitoksistaan vaan ennemminki on ongelmana se millä ne täyttäis :-D 4. Lauantain herkkuruuaks laitettii kunnon sisäfilepihvit ja kermaperunat, omnooommm! :-P

IMG_0558
1. Lauantai jatku herkkuteemalla, kun korkkasin pitkästä aikaa pullon mun lemppariviinii. 2. Kiharaa ja "parempaa" meikkii pitkästä aikaa, eli pakko ottaa kuva! 3. Parasta viihdykettä! 4. Kaveri halus välttämättä laittaa mun supercoolin päikkytyökuristakin... :-D Asia mikä oli super hauskaa, kun oltiin lähössä keskustaan, mutta tuntu maailman huonoimmalta idealta yöllä kun oottelin toi sadetakki päällä taksia melkein tunnin, hrrrrr!

IMG_0559
1. Paras tapa selvitä pikku pää kivusta! 2. Toisiks paras oli illalla keksitty pakkomielle kinder-piirakkaan. Pakkohan se oli sit vielä vääntää. Onneks saatiin vielä eilen illalla kyläilijöitä jotka autto meitä tuhoomaan tota. Arkisin mulla ei mee yksin tommosta määrää rasvaa ja sokeria mitenkää alas :-D 3. Vielä viimeset aamuköllöttelyt ennen arkeen paluuta... 4. Ja taas jo tutuks tulleella matkakeskuksella oottelemassa junaa... Peukut pystyyn, että ei jouduta oottamaan melkein kuukautta, että nähään taas!

Huomenna palataankin karusti jo heti 8.00 takas arkeen. Mulla onkin enää neljä oikeeta koulupäivää jäljellä, ennen kesälomaa! Ens viikolla meillä alkaa nimittäin eka työharjottelu jakso, jonka jälkeen käydään koululla järjestämässä enää yks festaritapahtuma ennen kesää. On varmaan ihan sallittua sanoo, että tää aika tammikuun jälkeen on menny ihan älytöntä vauhtia!!!

Kuitenkin, tähän neljään tulevaan päivään mahtuu vielä muutama palautettava koulutehtävä ja yhteensä melkein 30h koulussa istumista. Tsemppii meikälle ja kaikille muillekin tulevaan viikkoon - onneks se on vaan neljä päivänen! :-D

No comments:

Post a Comment