Wednesday, April 22

Sunnuntaibrunssi

P4190142 Viikko sitten mulle riitti yksinäiset kotipäivät ja ilmotin kavereille, että sunnuntaina niitten on tultava mun luokse brunssille. Alotin suunnittelun jo heti tiistaina, leipomisen perjantaina ja sunnuntaina mulla olikin tyttöjä varten pöytäkoreena ja saatiin kaikki masut enemmän kun täyteen ja lisää puhtia omiin pääsykoelukemisiin ja opiskeluihin. Herahtaa ihan vesikielellä pelkästään muistelemalla sunnuntaina herkkuja, vaikka ite sanonkin haha.

P4190146 P4190150 P4190155 Leivoin tarjolle suolaisen piirakan sekä kinder-juustokakun, joiden lisäks ostin sämpylöitä ja paitsoin croissanteja. Juomapuolella tarjosin maailman parhainta päärynäteetä, appelsiinimehua sekä hiilihapotettua vettä appelsiinilohkoilla höystettynä. Pisteenä i:n päälle ahersin vielä jugurtti-mustikka-kinuskikastike herkut, jotka sai ehkäpä eniten kehuja tytöiltä! :-)

Tämmöset ekstraohjelmat arjen keskellä on ihania piristyksiä ja mä vieläpä nautin suuresti leipomisesta ja järkkäilystä, eli kaikille win-win tilanne ;-P

No comments:

Post a Comment