Friday, February 6

Meidän koti - keittiö

Jeee, tänään vuorossa keittiö! Loput huoneet kuvaan viikonlopun aikana ja tiputtelen niitä tänne aina kun vaan kerkeän.

Keittiö on siis meidän kodin "perimmäinen" huone, mistä on käynti myös partsille (joka tällein talvella on melko kuollu mesta). Olohuoneen ja keittiön välillä on pikkiriikkinen käytävä, jonka varrella on ovet vessaan ja makkariin. Tota tilaa on jakamassa portti Oivan pentuajan ajan.


Kuten siis sanoin, nii meidän koti on TODELLA yksitoikkoinen sisustuksen puolella :-D Niin täällä kodin sisustuksessa kun ihan arkipukeutumisessakin, tykkään sekoitella vähän arvokkaampia ja "aikaa kestäviä" design juttuja halvempiin, mm. Ikean, tuotteisiin. Värimaailma vaan pysyy samana oli kyse minkä hintaluokan tavarasta tahansa, haha.

Mulla on tarkotus vaihtaa tuo nykyinen kattolamppu toisenlaiseen (ton, 6kk vanhan, voi ostaa satkulla jos jollain tarvetta! Keraplastin Monopol varjostin kyseessä) ja Joulupukilta tuli myös lupaus yhestä toisesta lampusta, minkä ajattelin myös sijottaa keittiöön kunhan se nyt suvaitsee saapua.


Meillä ehoton plussa on, että joka paikassa on superpaljon kaappitilaa. Miinus sitten on se, että laskutilaa/tasoja on puolestaan tosi vähän! Keittiö ei oo poikkeus tässä asiassa. Onneks kaikki tärkeimmät on saatu tosi hyvin mahutettuu esille ja esim. kahvinkeitin meillä on yleensä kaapissa, kun meistä ei kumpikaan juo kahvia niin sitä tarvii ehkä 1-2kertaa kuukaudessa...


Tohon keittiön "ehjälle" seinälle laitettiin kaks Ikean Lack hyllyä vierekkäin, mihin saatiin kivasti viinilasit ja karahvit esille. Nuo kun on semmosia, mitä ei ihan päivittäin käytetä, mut mitkä on ihan nätin näkösiä ja ehottomasti kestää siis katseitakin! Lisäks tuo seinä oli tosi tyhjän ja tylsän näkönen ilman noita hyllyjä... Tosin, haaveilen tästä hyllyköstä noiden tilalle, olis ah-niin-täydellinen, mutta harmi että siltä löytyy myös hintaakin sitten!

Pöytä meillä on myöskin Ikeaa, kuten oikeestaan kaikki kalusteet koko kämpässä. Aluks otettiin tähän mun vanha kirjotuspöytä, mikä oli siis tuo Melltrop pöyä kahdenistuttavana, mutta se oli aika pieni, joten päädyin ostamaan ton isomman ja se oli kyllä ehdottomasti oikee valinta!


Semmonen keittiö siis meillä! Aika samaa linjaa vessan kanssa vai mitä? Näitten jälkeen olohuoneen ilme ei luultavasti tuo teille hirveesti yllätyksii :-D

No comments:

Post a Comment