Sunday, February 22

Melkein kun Strömsössä

Mainitsin viime postauksessa meidän superkivoista suunnitelmista viikonlopulle, no ne saatto mennä vähä plörinäks :-D Meillä oli tarkotus siis pitää pitkästä aikaa kunnon parisuhdeilta. Oli liput stand upiin ja ravintolahaaveita... Mulla lisäks oli suuret odotukset yhteisestä viikonlopusta kuvien osalta. No ainakaan noi mun henkilökohtaset odotukset ei ihan täyttyny :-D

PjMGTJ3%RJ6TEWXa8nxR3Q

Vai mitä sanotte näistä "asukuvista"... :-D Mun oli lisäks siis tarkotus kuvata mun meikki, kun oon vihdoin viime aikona oppinu meikkaamaan ainakin omasta mielestäni aika kivasti, mutta kun päästiin lähtemään kotoo oli kello jo vaille yheksän illalla, jollon valoo ei ihan hirveesti oo näkyvillä ja sen lisäks oltiin tietty jo vähän myöhässä meidän seuraavasta ohjelmanumerosta.

P2210058

Mentiin nimittäin kattomaan Sami Hedbergiä! Tästä en voi sanoo etteikö se olis ollu hauska tai että en olis muka nauranu vedet silmissä, mutta jotenkin silti se oli lievä pettymys... 30€ per naama tosta oli mun mielestä "pikkusen" liikaa, kun vertaan vaikka siihen, että samalla hinnalla pääsin viime syksynä näkemään Cheekin stadion keikan. Mutta ihan piristäväähän toi oli ja kokemus sinällään, kun oon ennen katellu noita juttuja vaan videoilta. Tosin tuolla näin esim. Kokovartalomies 3:ssa olleet jutut käytännössä kaikki vaan livenä... Kokemus ei elämys, jos näin voi sanoo haha.


P2220064

Keikan jälkeen mentiin sit vihdoin syömään - aktiviteetti joka piti alunperin toteuttaa ennen tota stand upia! Saatiin myös ruokakamuja, eli mistään varsinaisesta treffi-, saati parissuhdeillasta, ei voida oikein puhua. Mä olin ekaa kertaa Jalossa syömässä ja oli kyllä aivan miellyttävä kokemus! Ruoka oli herkkuu ja skumppa tarjouksessa, eli kelpas mulle erinomaisesti! Ruokailun jälkeen painuttiinkin sitten vanhuksina kotiin nukkumaan. Tosin perjantai-illalla saatto olla tän kans jotain tekemistä, kun sillon käytiin kavereiden kanssa legendaarisilla yhillä pitkästä aikaa. Ryömittiin siis kotiin pilkun jälkeen mitenkäs muutenkaan :-D

Tällä hetkellä oonkin sitten taas yksin kotona ja koska oon superopiskelija ja ens viikko on koulusta lomaa niin oon tietenkin kipeenä. Mun tavote on, että huomenna olo olis jo sen verran parempi, että jaksaisin vihdoin kuvata meidän uudistuneen olkkarin niin saataisiin kotipostauksetkin saatettua vihdoin loppuun!

Oisko teillä jotain tovomuksia? Funtsin, että voisin noista meikkihommista ainakin kirjotella jotain, jos vaan pystyn/jaksan/intoutuisin testailemaan jotain uusia meikkikikkoja tai kuvaamaan mun perus meikkirutiinit.  

2 comments: