Tuesday, February 10

Ostoslista Ikeaan

Mun oli tarkotus läväyttää teille jo pari päivää sitten loput kuvat meidän kotoota, mutta sitten sain idean, että pakko päästä Ikeaan :-D Meillä ei tällä hetkellä oo ollenkaan TV-tasoa vaan meidän olkkarin pitkäseinä näyttää tältä:

Mulla on jo hetken aikaa siis hautonu ajatus TV-tason hommaamisesta, sillä kun sais myös lisää sitä kuuluisa laskutilaa tähän kotiin. Nyt sitten oon lähössä muutenkin Poriin kattomaan sotilasvalaa, joten kätevästi Tampere ja Ikea olis matkan varrella. Sanomattakin siis varmasti selvää, että tää mun TV-tasohaave on yhtäkkiä muuttunu suurin piirtein pakkomielteiseks :-D Ja sitä paitsi, mikä voi olla parempaa poikaystävälle, kun mennä 12.päivän metsäleirin, kolmen viikon kiinniolon ja sotilasvalassa jäpittämisen jälkeen suoraan Ikeaan shoppailemaan? ;-)

Ja sinnehän ei siis voi mennä hakemaan ainoastaan sitä yhtä TV-tasoa! Kasasin siispä seuraavanlaisen ostoslistan meille:

Eli olohuoneeseen haaveilen kahdesta Bestå -sarjan TV-tasosta vierekkäin sekä korkeuteen koristusta tuomaan lattialampusta. Pikkuesineistä valokuvakehyksiähän ei voi ikinä olla liikaa...
Makuuhuoneeseeen puolestaan kaipaisin jotain kelloa sekä raikkaampaa sävyä valkoisten lakanoiden muodossa. Makkarissa puolestaan ei koskaan oo liikaa tyynyjä (varsinkaan tämmösellä yksinelelijällä :-D)
Keittiöön sanoinkin jo haluavani uuden lampun nykyisen tilalle ja sen lisäks pari jakkaraa lisää ei oo koskaan pahitteeks! Lisäks kaipaan kevättä vasten uusia maljakoita, että saan kaikkia ihania kukkia mahdollisimman paljon esille Aalto-maljakko kun ei oo mikään kaikista kätevin maljakko kauneudestaan huolimatta... Ja vielä yksi tuikkukippo, niitäkään ei oo mulla varmaan ikinä tarpeeks :-D
Muita pikkusälää koulua varten. Vihkoja ja askartelutarvikkeita. Nyt opiskelujen rullatessa taas kaipaan about päivittäin vanhaa kunnon Tiimaria! Saadaan vähintään kerran viikossa joku uus huippuidea materiaaleista, mitä työmaailmassa vois käyttää ja mähän askartelisin niitä koko ajan jos vaan materiaalit ei olis nykyisin niin kamalan kalliita! Ikeasta aion hamstrata perinteisen mustavalkosen (ja nättien paketointitarvikkeiden) lisäks kaikkee lapsenmielistä, mm. eläinjuttuja!

Huomenna koitan ratkoo ongelmaa nimeltä "mistä raha tähän kaikkeen?"! :-D

Ja viikonloppuna tosiaan mun poikaystävä tulee pitkästä aikaa taas kotiin, joten mulla on täällä joku kenen käteen voin iskee kameran! Olisko teillä jotain toiveita mitä haluisitte nähdä? :-)

No comments:

Post a Comment