Monday, February 2

Oiva
Hän on Oiva. Hän on sekarotuinen ja tällä hetkellä vähän vajaa 5kuukautta vanha ja 5kiloa painava rakas.

Haaveilin koirasta monta monta vuotta ja kesällä vihdoin aika alkoi olla niin sanotusti kypsä pennun hankinnalle. Selailin Tori.fi:tä päivittäin, koska mulle rotukoira ei ollu käytännössä edes vaihtoehto vaan halusin nimenomaan sekarotuisen. Muita kriteerejä/toiveita oli musta väri, edes hieman kihara turkki ja alle 10kg:n vanhemmat, lisäksi sukupuolena uros oli plussa, mutta se oli vaatimuksista ehkäpä se pienin, mistä ensimmäisenä yleensä luistettiin sopivan pentueen/pennun osuessa silmään.

4vko ja ekaa kertaa mamman sylissä

Veljekset 7viikkoa ja molemmat lähdössä maailmalle
Mun suosikki rotuhan on Berninpaimenkoira, mutta en halunnu tähän elämäntilanteeseen vielä niin isoa koiraa, joten Oivan löytö oli melkonen meant to be, se kun on ihan miniberni <3 Hassuahan tässä on se, että Oivan myynti-ilmoituksessa oli ainoastaan väri ja ilmoitus roduista mitä siinä on, ei edes kuvaa! Jostain syystä se silti kiinnitti mun huomion ja päätin ottaa myyjään yhteyttä - ja onneks otin, tän parempaa koiraa ei varmasti oltais voitu saada!

8viikkoa
10viikkoa
Käytiin ekan kerran kattomassa Oivaa kun se oli n. 4viikkoinen ja siitä kuukauden päästä haettiin poju kotiin. Nyt kun näitä kuvia kattoo, niin en voi uskoo että Oiva oli vielä ihan vähän aikaa sitten noin pieni ja sileä karvainen, nyt kun se on jo aikamoinen karvapötkylä, joka on tänään nostanu joka pissalla jo koipeensakin :-D Time flies ja tää koiramutsi ei pysy kyl yhtää mukana!

No comments:

Post a Comment