Saturday, February 7

Meidän koti - makuuhuone


Sitten vuorossa meidän kodin (mun mielestä) villeimmin sävytetty huone, haha. Siellä mukaan tulee nimittäin harmaa, joka hallitseekin koko makkaria! Tästä huoneesta myös raita on jääny pois nyt, kun vaihoin tyynyliinojen sävyjä vähän harmaammiks :-D Mua itteenikin ihan huvittaa miten tylsä tää meidän koti onkaan - mutta toisaalta enpä mä tänne mitään värejä kyllä osaa ostaakaan ja näin tää tuntuu kyllä ihan kodilta!

Harmaan värin lisäks makuuhuoneessa ei paljoo muuta mielenkiintosta ookaan. Se on meillä ihan täysin pelkkää nukkumista varten, joten sieltä löytyy ainoastaan sänky!Toisaalta, mitäpä muuta sitä makkariin tarviikaan? Toi on siis just sopivasti mitotettu niin, että meidän sänky päätyineen mahtuu tonne loistavasti ja kun valittiin vieläpä Ikeasta sängynpääty noilla sivu"lokeroilla", niin ei tarvita sen kummemmin yöpöytiä tai muitakaan. Jossain vaiheessa funtsittiin joittenkin lukuvalojen ostamista, mutta ainakin tähän asti ollaan pärjätty ihan muitta mutkitta - tuo kun on vaan se nukkumismesta, niin valon voi hyvin sammuttaa sänkyyn mennessä!

Joulunaikaan meillä oli koristeena pallovalot tossa sängynpäädyllä, mutta otin ne nyt siivotessa pois, kun niitä ei tullu enää käytetty ja ne lähinnä keräs vaan pölyä siinä... Mun oli tarkotus laittaa valokuvakollaasia tohon harmaalle seinälle, mutta kun päädyttiin hankkimaan tuo sängynpääty, niin tuumasin, että turha hakkailla reikiä seiniin kun kuvat on kivat tossakin! Muutenki toi on iha ykkönen toi pääty; todennäköisesti halvin Ikean sängynpäädyistä ja se mahuttaa itteensä niin paljon + tohon päälle voi tosiaan laittaa koristeeks mitä ikinä keksiikään! Meillä toi sypressi on tossa väliaikasesti ollu jo joulukuun alusta, millonkohan se kuolee... :-D Ja näköjään mittakin eksy kuviin, kun eilen mittailin vähän olkkaria kun suunnittelin sinne pientä muutosta, heh.


Sänkyä vastapäinen seinä on kokonaan kaappia ja siellä siis meidän kaikki vaatteet! Oikein hyvin mahtuu kahden ihmisen vaatteet noihin kaappeihin - eli niinkun sanoin kaappitila on ehdottomasti iso plussa tässä asunnossa! :-) Toki tuokin asettaa vähän haasteita sisustukseen ja just estää esim. erillisen meikkipöydän ( =lisää laskutilaa) tai poikaystävän haikaileman pianon tuonnin tänne, mutta toisaalta ihan mielellään pidän vaatteeni piilossa myöskin.. Valintojavalintoja :-D

Nyt suuntaankin Oivan kanssa koirapuistoon ja illalla mun luokkalaisia tulee tänne, kivaa! Ehkä kuvailen mun illan asua tai ainakin meidän tarjoiluja tänne - kiinnostaiskohan ne ketään? Hmmm.

Mutta semmonen makuuhuone meillä! Mitä piditte? Oliko teistäkin vaihtelua vähän vessan ja kylppärin värimaailmaan ja sisustukseen? Vai onko iha tylsää ja persoonatonta tämäkin? 

2 comments:

  1. oi vitsi toi sängynpääty vaikuttaa loistavalta! Onko se siis niinku erillinen tosta ite sängystä et voiko tommosen ostaa pelkillee :D ja onko toi teijän sänky minkä kokonen? Ja kivalta on näyttäny koko kämppä tähän mennessä :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! :-) Joo toi on erillinen pääty ainoastaan, tämä: http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/20228709/#/80228711 (enkä muistanu et se oli NOIN halpa haha, ollu kyllä joka pennin arvonen! :-D). Meidän sänky on 160cm levee :-)

      Delete